РУСУКРENG
Прес-центр / Новини

«Сократ» взяла участь у 5-й щорічній конференції партнерів Global M&A

23 травня 2008

На початку травня відбулася 5 щорічна конференція партнерів Global M&A на тему «Можливості ринку M&A компаній середнього сегменту». Групу «Сократ», ексклюзивного представника Global M&A в Україні, на конференції представляв Директор Інвестиційно-банківського департаменту Владислав Остапенко.

Програма конференції включала виступи представників Global M&A, міжнародних фінансових корпорацій, інвестиційних банків і фондів. У рамках конференції були розглянуті наступні теми — вплив sub-prime кризи на ринок злиття і поглинань, тенденції та перспективи розвитку ринку M&A, міжнародний досвід у сфері угод зі злиття і поглинання у різних галузях економіки, а також презентація результатів маркетингового дослідження.

За результатами міжнародного маркетингового дослідження, проведеного Global M&A разом з Mergermarket у травні 2008 року, Східна Європа знаходиться на 3 місці в рейтингу 5 найбільш привабливих ринків, що розвиваються, для M&A. Найбільш привабливими секторами у 2008 році для угод M&A компаній середнього сегмента є енергетичний сектор і сектор генеруючих підприємств. За ними ідуть — харчова промисловість, сільськогосподарський сектор і технології. Щодо міжнародних угод M&A — прогнозується зростання активності в наступні 12 місяців. Згідно зі статистичними даними проведених угод M&A компаній середнього сегмента за перший квартал 2008 року, найбільша кількість припадає на сектор телекомунікацій (20%), промисловий сектор (19%), споживчий (18%), сектор ділових послуг (11%), шахти та електроенергетика (9%), фармацевтичний сектор (8%).

«Участь у конференціях, що проводить Global M&A, дозволяє різним категоріям інвесторів обмінятися практичним досвідом у сфері здійснення угод зі злиття і поглинання. Ця конференція показала, що досить багато корпорацій та інвестиційних фондів зацікавлені у виході на інші ринки, в освоєнні нових ніш. Саме для них участь у конференції дозволяє одержати якісну інформацію про перспективи тієї чи іншої галузі або країни з перших рук», — зазначив Владислав Остапенко.


Повернутися до списку новин

+38 (044)207-01-00

Офіс 65, вул.Почайнінська 70,
м.Київ, 04070, Україна
E-mail: contact@sokrat.com.ua



Дизайн сайта — Visualizers, разработка — Gyrus Solutions