РУСУКР
Прес-центр / Новини

Інвестиційна група «Сократ» - офіційний партнер Global M&A

19 березня 2007

Інвестиційна група «Сократ» одержала офіційний статус Global M&A партнера (www.globalma.com) – всесвітньої мережі незалежних інвестиційних компаній.

Global M&A партнерство поєднує більше 30 провідних інвестиційних банків по всьому світу на ексклюзивній основі в кожній країні і спрямоване на забезпечення високого рівня надання послуг у сфері злиття і поглинання в діапазоні від 20 до 250 млн. євро. Успіх роботи мережі підтверджується практичними результатами: більше 600 укладених угод на загальну вартість більше 10 мільярдів євро, починаючи з 2000 року.

Мережа Global M&A охоплює європейський і скандинавський ринки, Північну та Південну Америку, Далекий Схід та інші основні фінансові центри всього світу. Кожен партнер мережі - це інвестиційна компанія, що володіє бездоганною репутацією у своєму регіоні, що підтверджується успішно завершеними угодами.

Присвоєння групі «Сократ» офіційного статусу Global M&A партнера надає клієнтам можливість швидкого пошуку компаній для придбання, потенційних покупців, стратегічних партнерів і кредитно-фінансових інститутів по всьому світу, що надає додаткову цінність нашим послугам.

Коментуючи присвоєння Групі даного статусу, Іван Белга, Віце-президент інвестиційно-банківського департаменту, сказав: «Зарахування «Сократ» у партнери Global M&A надасть Групі ключові конкурентні переваги на українському ринку, тому що ми бачимо усе більше і більше іноземних компаній, що інвестують в Україну. Наша співпраця із серйозними іноземними партнерами дасть можливість надавати високоякісні комплексні послуги великим міжнародним корпораціям, що бажають зробити придбання в нашій країні. «Сократ» уже активно працює з деякими з M&A консультантами по великим проектам у різних секторах, включаючи також промислові товари і послуги з продажу товарів».


Повернутися до списку новин

+38 (044)207-01-00

Офіс 65, вул.Почайнінська 70,
м.Київ, 04070, Україна
E-mail: contact@sokrat.com.ua



Дизайн сайта — Visualizers, разработка — Gyrus Solutions