УКР
Прес-центр / Новини

Інвестиційна група «Сократ» повідомляє про зміни в складі Правління

12 вересня 2007

Інвестиційна група «Сократ» повідомляє про те, що Іван Компан, який обіймав з вересня 2006 року пост Голови Правління ЗАТ «ФК Сократ», покинув компанію у зв'язку із закінченням строку контракту.

Головою Правління призначений Валерій Нілов, який до цього очолював Наглядову Раду ЗАТ «ФК Сократ». Головою Наглядової Ради став Роман Сазонов.

До приходу в Інвестиційну групу «Сократ» пан Нілов протягом 10 років обіймав посаду заступника Голови Правління ЗАТ «Альфа-Банк» (Україна) і гендиректора ІК «Альфа-Капітал» (Україна).

«Сьогодні наша компанія розвивається стрімкими темпами і ми створюємо найсильнішу команду на ринку, — коментує Роман Сазонов – Голова Наглядової Ради. — Професіоналізм і великий управлінський досвід Валерія Нілова, його орієнтованість на реалізацію бізнес-стратегій — це саме ті якості, які необхідні для успішного управління Компанією».

«Я маю намір докласти максимум зусиль для створення Компанії №1 на ринку. Наша стратегічна мета на найближчий період — стати лідером українського ринку інвестиційних послуг, демонструючи кращі стандарти клієнтського обслуговування», — прокоментував своє призначення Валерій Нілов.


Повернутися до списку новин

+38 (044)207-01-00

Офіс 65, вул.Почайнінська 70,
м.Київ, 04070, Україна
E-mail: contact@sokrat.com.ua



Дизайн сайта — Visualizers, разработка — Gyrus Solutions