РУСУКР
Прес-центр / Новини

Зміна тарифів на здійснення брокерської діяльності

5 вересня 2018

Шановні клієнти,

У зв’язку із забороною використання програмного забезпечення ММВБ українськими організаторами торгів, а насамперед АТ «Українська біржа», виникла необхідність надати певні пояснення щодо подальшої роботи з біржею.

Ви й надалі матимете змогу здійснювати торгівельні операції в рамках Української біржі за допомогою надання заявок брокеру ТОВ «ФК «Сократ», який в свою чергу буде надавати адресні заявки на біржу від Вашого імені. Для орієнтації в цінових питаннях ми пропонуємо Вам скористатися результатами торгів на інших біржах, або звернутися до наших трейдерів за детальною інформацією. Пошуком контрагента будуть займатися трейдери ТОВ «ФК «Сократ»

Отже, торгівля відбуватиметься шляхом подання заявок брокеру згідно додатку № 3 до договору на брокерське обслуговування. В свою чергу брокер знаходить контрагента та подає адресну заявку на АТ «Українська біржа». За результатами клірингу у Розрахунковому центрі результат відповідної угоди відображатиметься на Вашому біржовому рахунку.

Також пропонуємо Вам ознайомитися зі змінами до тарифів на послуги для клієнтів інтернет-трейдингу, що надає ТОВ «ФК «Сократ» з купівлі-продажу цінних паперів на торгівельних площадках України:

Назва послуги Вартість послуги
Винагорода брокера за виконання торгової операції на організованому ринку (за умови отримання послуги згідно Додаткової угоди №1 на період відсутності доступу до ІТС QUIK) 0,2% від суми операції, але не менше 300,00 грн.

Також вважаємо за потрібне нагадати, що у разі здійснення торгівельних операцій на АТ «Українська біржа», стягується щомісячна абонентська плата за обслуговування клірингового рахунку.

Враховуючи ситуацію, що склалася, нами було прийняте рішення на зменшення тарифу на здійснення операцій на неорганізованому ринку для клієнтів інтернет-трейдингу:

Назва послуги Вартість послуги
Винагорода брокера за виконання торгової операції на неорганізованому ринку (за умови отримання послуги згідно Додаткової угоди №1 на період відсутності доступу до ІТС QUIK) 0,2% від суми операції, але не менше 500,00 грн.

Оновлені тарифи будуть введені в дію з «11» вересня 2018 року.

З тарифами на всі послуги при здійсненні брокерської діяльності з цінними паперами Ви можете ознайомитись за посиланням.

Дякуємо за співпрацю!