РУСУКР
Прес-центр / Новини

Ігор Чєрнов очолив департамент міжнародних ринків інвестиційної групи “Сократ”

19 червня 2008

Основна задача, що стоїть перед Ігорем Чєрновим в інвестиційній групі «Сократ», - розвиток інвестиційного бізнесу в країнах СНД у рамках реалізації одного зі стратегічних напрямків діяльності групи. У травні 2008 року «Сократ» створила компанію «Сократ Азія» у місті Ташкент (Узбекистан). У наступні 6 місяців група планує відкрити офіси ще в п’ятьох країнах СНД. У планах компанії як надання повного комплексу інвестиційних послуг, так і пряме інвестування в ринки країн СНД.

Ігор Чєрнов має більш ніж десятилітній досвід керівної роботи в компаніях «Бліц-прінт», ЗАТ «Альфа Капітал», ТОВ “Спортмастер”. Під його керівництвом у період з 1995 до 1998 р. компанія “Бліц-Прінт” стала найбільшим поліграфічним підприємством України і лідером ринку. У період роботи в ЗАТ «Альфа Капітал»(що входить до “Альфа Груп”) з 1998 до 2000 р. Ігор Чєрнов керував успішними проектами компанії в області ЗМІ ( «Новий Канал», «Наше Радіо»), які досягли лідируючих позицій у рейтингах у своїх категоріях.

Ігор Чєрнов має великий досвід у сферах дистрибуції і роздрібної торгівлі. У період його керівництва компанією «Спортмастер» з 2003 до 2008 р. була створена найбільша роздрібна мережа магазинів спортивних товарів, що нараховує більше 70 магазинів на всій території України (власна мережа «Спортмастер», франчайзингова мережа «Спортландія», мережа концептуальних магазинів «Columbia», а також мережі «Остин» і «Footterra»). Усі магазини компанії займають лідируючі позиції в містах присутності. Також на новий етап розвитку вийшов напрямок дистрибуції, компанія «Спортмастер» є одним з найбільших дистриб’юторів світових спортивних торговельних марок в усі регіони України.

Ігор Чєрнов закінчив з відзнакою Київське вище загальновійськове командне училище ім. М.В.Фрунзе в 1988 році і закінчив Київський національний економічний університет за фахом “Фінанси” у 1999 році.


Повернутися до списку новин

+38 (044)207-01-00

Офіс 65, вул.Почайнінська 70,
м.Київ, 04070, Україна
E-mail: contact@sokrat.com.ua



Дизайн сайта — Visualizers, разработка — Gyrus Solutions