РУСУКРENG
Прес-центр / Новини

ТОВ «Фінансова компанія «Сократ» посіла п'яте місце в рейтингу Зберігачів ПАРД за підсумками 4-го кварталу 2007 року

12 лютого 2008

ТОВ «Фінансова компанія «Сократ», що входить до складу інвестиційної групи «Сократ», посіла п'яте місце за результатами діяльності за 4 квартал 2007 року відповідно до рейтингу Зберігачів, проведеного Професійною асоціацією реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД).

Загальна кількість облікових операцій, проведених Зберігачем з початку 2007 року, склала 18 874 шт., загальний обсяг яких за номінальною вартістю перевищив 461 587 323 грн. При цьому, кількість рахунків депонентів склала 1011 шт., а обсяг депозитарних активів Зберігача за номінальною вартістю – 238 891 102 грн.

Рейтинг ПАРД проводиться на щоквартальній основі. Усього в рейтингу було представлено 35 компаній-зберігачів. Критеріями, за якими оцінюються компанії, є: кількість і обсяг проведених облікових операцій, кількість рахунків депонентів, а також обсяг депозитарних активів, тобто кількість цінних паперів, що знаходяться на зберіганні у компанії-зберігача.

«Позиція в рейтингу ПАРД відображає рівень довіри клієнтів до компанії та її принципів ведення бізнесу: індивідуального підходу, професійного обслуговування, гнучкої цінової політики, чіткого дотримання конфіденційності інформації. Ми дорожимо довірою клієнтів і піклуємося про те, щоб рівень їхньої лояльності зростав» - зазначила директор ТОВ «Фінансова компанія «Сократ» Наталія Бутусова.

ПАРД – це добровільна недержавна некомерційна організація, що ґрунтується на принципах рівноправності, вільного волевиявлення і спільності інтересів своїх членів. Сприяє розвитку сумлінної конкуренції між суб'єктами фондового ринку у сфері ведення реєстрів власників ЦП, обліку руху ЦП, депозитарної діяльності.


Повернутися до списку новин

+38 (044)207-01-00

Офіс 65, вул.Почайнінська 70,
м.Київ, 04070, Україна
E-mail: contact@sokrat.com.ua



Дизайн сайта — Visualizers, разработка — Gyrus Solutions